Pages

Tuesday, June 29

Ada Cara Mudah Bagaimana Nak Bina Minisite Sendiri

Saya rasa teruja nak berkongsi tips dan pengalaman saya berkenaan bina minisite sendiri. Semakin hari semakin mendapat sambutan daripada rakyat tempatan.

Ini juga menunjukkan bahawa perniagaan internet ini mampu dilakukan oleh sesiapa sahaja dengan syarat mereka tahu menggunakan komputer, internet, dan lain2..

Bagaimanapun saya kurang bersetuju bahawa perniagaan internet mudah untuk dijalankan. Oppss, jangan patah semangat la.. Anyway, perniaagaan internet adalah satu perniagaan yang sangat menguntungkan. Tak keluar peluh pun....! Ya, senang saja.

Ini berikutan anda perlu memahami beberapa perkara terlebih dahulu seperti asas perniagaan internet iaitu membina laman web.

Namun tidak semua mampu untuk membina laman web sendiri dan ia memerlukan kos yang agak tinggi jika anda ingin menempah pereka laman web.

Jadi, apakah jalan penyelesaian mudah yang dapat membantu anda membina empayar perniagaan internet serta merta?

Ada 3 ebook yang perlu anda dapatkan jika nak dapatkan ebook yang lengkap apabila nak bina minisite TANPA KOS SEHINGGA rm500 tau.Ebook-ebook tersebut tersebut sangat lengkap kalau anda mempunyai 4 ebook ni. Tak perlu pergi bengkel pun.

  1. Cara Upload file ke server - FTP Cara Mudah.
  2. Hosting Murah - NetKL
  3. Panduan Lengkap Bina Minisite - PanduanWeb-Advance
  4. Ebook panduan dari Labanon Team Flarebiz.

Berita baiknya..anda TIDAK PERLU MEMPUNYAI SEBARANG KEMAHIRAN TEKNIKAL.

Anda boleh layari laman web ini untuk mengetahui maklumat lanjut tentang sistem ini.

>> Cara Bina Web Jualan + Video Cara Bina Web.



Bagaimanapun, ia terpulang pada anda sama ada untuk memiliki sistem ini atau tidak.

Apa yang boleh saya beritahu ialah sistem ini sememangnya dapat membantu sesiapa sahaja (walaupun mereka 'ZERO') untuk membina empayar perniagaan internet.

Kelebihan bagi produk bina web ini adalah seperti berikut:
  • Boleh digunakan oleh orang tua yang tidak rajin untuk baca.
  • Sesuai untuk budak 17 tahun ke bawah.
  • Ada video lengkap tentang cara bina web.
  • Mudah & pantas. Bukan macam saya, belajar guna ebook je.

P.S: Selepas ini, anda tidak perlu berhabis duit sehingga RM500 jika nak belajar website. Anda hanya ikut apa yang saya syorkan sebab saya dah pun milikinya.

0 komen:

Post a Comment

Ketahui Bagaimana Rahsia Orang Biasa Buat Duit Automatik Hanya Dari Rumah !!

100 88 Yang Pertama Mendaftar Akan Mendapat Siri Panduan Buat Duit Secara PERCUMA!

Sila isikan nama dan email anda dibawah:

Laporan Sulit #1: "Rahsia 245,752 Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!" Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM9,950 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
Nama:
Email Utama:

I fully respect your email privacy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...